Friptură feliată cu usturoi și ceapă

Friptura feliată cu usturoi cu ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2767 calorii, 140g de proteine, și 93G de grăsime. Pentru $ 10.59 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Friptură Feliată, Ciuperci Și Ceapă Verde Cu Cartof Cald Dijon, Friptură De Usturoi Feliată Cu Năsturel Și Cartofi Pentru Copii De Hrean, și Friptura de flanc feliată subțire peste rucola cu usturoi și ulei de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie medie la foc mediu-mic până la mediu, apoi adăugați ceapa și ardeii prăjiți, condimentați cu sare și piper și gătiți ușor până la moale, dar nu caramelizat, 12 până la 15 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Încălziți o tigaie mare sau o tavă din fontă la mare.
Prăjiți pâinea sub broiler și rezervați.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic, adăugați usturoiul.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte până când fripturile sunt fierte.
Condimentați partea 1 a fripturilor cu sare și piper și așezați partea condimentată în jos în tigaia fierbinte sau în tavă.. Gatiti 3 minute pana cand carnea poate fi mutata cu usurinta. Condimentează partea inversă a cărnii. Răsturnați fripturile, reduceți căldura la mediu și gătiți 6 până la 7 minute pentru mediu rar, 8 până la 10 pentru doar roz.
Scoateți carnea și lăsați să se odihnească câteva minute. Feliați fripturi groase de 1/4 inci împotriva bobului. Puneți ceapa peste pâine prăjită, acoperiți cu friptură feliată și lingurați untul de usturoi în jos peste partea de sus a fiecărei porții.