Friptură de vârf de mușchie frecata cu ierburi

Friptură de vârf de mușchie frecata cu ierburi
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 45 de minute de petrecut în bucătărie, friptura de mușchi cu ierburi frecate ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. O porție conține 326 de calorii, 49 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Pentru 1,96 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de friptură de mușchi, oregano, boia de ardei și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt friptura de vârf de mușchi cu crustă de ierburi cu sos cremos de hrean și arpagic, carnea la grătar frecata cu condimente (vârful mușchiului) și friptura de mușchi de vită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați boia de ardei, sarea kosher, praf de usturoi, piper negru, praf de ceapă, ardei cayenne, oregano și cimbru. Se amestecă uleiul de măsline și se lasă amestecul să stea aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Carne (piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Friptură Sau Creveți Decojiți și Devenați)Carne (piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Friptură Sau Creveți Decojiți și Devenați)
Piper NegruPiper Negru
1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Johnsonville® Mild Italian Cârnați (măcinați Sau Legături Cu Carcasa îndepărtată)Johnsonville® Mild Italian Cârnați (măcinați Sau Legături Cu Carcasa îndepărtată)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați o tavă de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Prăjituri De Tip Sandwich Umplute Cu Ciocolată Mărunțite Fin1/2 Cană Prăjituri De Tip Sandwich Umplute Cu Ciocolată Mărunțite Fin
1 1/2 Cană De Brânză Mozzarella Mărunțită (aproximativ 6 Uncii)1 1/2 Cană De Brânză Mozzarella Mărunțită (aproximativ 6 Uncii)
3/4 Cana Rosii Taiate Marunt3/4 Cana Rosii Taiate Marunt
3
Pune friptura pe foaia de copt pregătită și acoperim pe toate părțile cu amestecul de condimente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană De Brânză Mozzarella Mărunțită (aproximativ 6 Uncii)1 1/2 Cană De Brânză Mozzarella Mărunțită (aproximativ 6 Uncii)
4
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau la o temperatură internă minimă de 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cana Rosii Taiate Marunt3/4 Cana Rosii Taiate Marunt
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia felii.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura de mușchie poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lexème Pinot Noir. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Lexème Pinot Noir
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista