Friptură de vită și legume condimentate
Friptura de vită și legume condimentate este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 517 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, coriandru, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Încercați Friptură de vită și legume condimentate, Friptură de vită și legume de iarnă, și Friptură de vită condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați primele 3 ingrediente într-o pungă mică de plastic grea. Folosind ciocan de carne sau sucitor, zdrobiți condimentele.
Transferați condimentele zdrobite într-un castron mic; se amestecă în sare, ghimbir și cayenne.
Aruncați cartofii, morcovii și 3 linguri de ulei într-un castron mare.
Se presară sare și piper.
Răspândiți legumele în tigaie mare. Prăjiți 30 de minute.
Între timp, folosind vârful cuțitului, faceți mai multe fante în friptură; introduceți usturoiul în fante.
Ungeți friptura cu restul de 1 lingură de ulei. Frecați amestecul de condimente peste friptură.
Împingeți legumele pe părțile laterale ale tigaiei, lăsând spațiu în centru.
Așezați friptura în centrul tigaiei. Prajiti pana cand termometrul de carne introdus in centrul carnii Inregistreaza 125 f pentru mediu-rar, aproximativ 1 ora.
Transferați friptura pe platou. Cort cu folie. Creșteți temperatura cuptorului la 450 F.
Întindeți legumele în tigaie; continuați să prăjiți până când legumele sunt fragede și rumenite, aproximativ 10 minute.
Înconjurați friptura cu legume.
Tăiați friptura în felii subțiri și serviți.