Friptura de vită și legume condimentate este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 517 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, coriandru, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Încercați Friptură de vită și legume condimentate, Friptură de vită și legume de iarnă, și Friptură de vită condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați primele 3 ingrediente într-o pungă mică de plastic grea. Folosind ciocan de carne sau sucitor, zdrobiți condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
Pungi Ziploc
știft De Rulare
3
Transferați condimentele zdrobite într-un castron mic; se amestecă în sare, ghimbir și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Ghimbir
Condimente
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Aruncați cartofii, morcovii și 3 linguri de ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Răspândiți legumele în tigaie mare. Prăjiți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Între timp, folosind vârful cuțitului, faceți mai multe fante în friptură; introduceți usturoiul în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Ungeți friptura cu restul de 1 lingură de ulei. Frecați amestecul de condimente peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
9
Împingeți legumele pe părțile laterale ale tigaiei, lăsând spațiu în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați friptura în centrul tigaiei. Prajiti pana cand termometrul de carne introdus in centrul carnii Inregistreaza 125 f pentru mediu-rar, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
11
Transferați friptura pe platou. Cort cu folie. Creșteți temperatura cuptorului la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
12
Întindeți legumele în tigaie; continuați să prăjiți până când legumele sunt fragede și rumenite, aproximativ 10 minute.