Friptură de vită și ceapă

Friptură de vită și ceapă
Friptura de vită și ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 457 calorii, 62g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sare și piper kosher, ulei de măsline, friptură de crupă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Rețete similare includ Roast Hash De Vită Cu Ceapă Crocantă, Friptură de vită au Poivre cu ceapă caramelizată, și Sandwich-uri de carne de vită cu ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F. Într-o tigaie, aruncați ceapa, uleiul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Împingeți ceapa pe marginile tigaiei. Condimentați carnea de vită cu 1 linguriță fiecare sare și piper și puneți-o în centrul tigaiei. Prăjiți carnea de vită la coacerea dorită, 65 până la 80 de minute pentru mediu-rare (scoateți din cuptor când temperatura internă înregistrează 125 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Transferați carnea de vită pe o tăietură, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute. Feliați și serviți cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate67
Revista