Friptură De Vită Sud-Vest

Friptura de vită sud-vest Braised ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 383 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, pudră de chili, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Vită La Cuptor, Friptură de vită înăbușită în Zinfandel, și Ochi de vită fiert la cuptor de friptură rotundă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pudra de chili, chimenul, pudra de usturoi și oregano; frecați peste friptură. Într-un cuptor olandez, carne brună în ulei.
Adăugați treptat bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă salsa, apa și frunza de dafin; întoarceți carnea în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/4 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Puneți carnea deoparte și păstrați-o caldă. Aduceți sucurile de tigaie la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 10-15 minute sau pana cand sosul se reduce la aproximativ 1-1/3 cani; grăsime degresată. Aruncați frunza de dafin.