Friptură De Vită Sud-Vest

Friptură De Vită Sud-Vest
Friptura de vită sud-vest Braised ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 383 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, pudră de chili, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Vită La Cuptor, Friptură de vită înăbușită în Zinfandel, și Ochi de vită fiert la cuptor de friptură rotundă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați pudra de chili, chimenul, pudra de usturoi și oregano; frecați peste friptură. Într-un cuptor olandez, carne brună în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați treptat bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă salsa, apa și frunza de dafin; întoarceți carnea în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/4 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți carnea deoparte și păstrați-o caldă. Aduceți sucurile de tigaie la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 10-15 minute sau pana cand sosul se reduce la aproximativ 1-1/3 cani; grăsime degresată. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Serviți sosul cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții5
Scor De Sănătate24
Revista