Friptură De Vită Marinată La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită marinată la cuptor. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 253 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ghimbir, sos de chili, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Vită La Cuptor, Ochi de vită fiert la cuptor de friptură rotundă, și La grătar la perfecțiune! Friptură De Vită Marinată Cu Trei Vârfuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic pentru depozitarea alimentelor resigilabile, combinați toate ingredientele, cu excepția fripturii; se amestecă bine.
Adăugați friptură; sigilați punga și întoarceți-o la strat. Se da la frigider cel putin 8 ore sau peste noapte pentru a se marina.
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada.
Așezați carnea de vită într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace la 325 buc. F. timp de 1 1/2 până la 1 3/4 ore sau până la coacerea dorită, perindând ocazional cu marinată.
Pentru a servi, aduceți orice marinată rămasă la fiert într-o cratiță mică. Pentru a servi, feliați carnea de vită subțire; serviți cu marinată.