Friptură de vită irlandeză cu Guinness Au Jus

Friptură de vită irlandeză cu Guinness Au Jus
Friptura de vită irlandeză cu Guinness au Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 511 calorii, 47G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne de vită și tocană irlandeză Guinness, Carne De Vită Irlandeză Guinness Stew, și guinness irish beef stew.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-o tigaie și turnați berea peste carne. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și marinați la frigider peste noapte, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Preîncălziți un cuptor la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți friptura din stout și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniți friptura pe toate părțile. Puneți friptura rumenită pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Zdrobiți rozmarinul, cimbrul, condimentul de friptură și piperul într-un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Adăugați usturoiul tocat și amestecați pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
7
Întindeți pasta peste exteriorul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați friptura înapoi în tigaia de prăjire cu stout și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Adăugați cartofii în tigaia de prăjire și lăsați folia pentru a lăsa friptura să obțină o acoperire crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ încă o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Se toarnă sucurile de tigaie într-o oală și se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe până când sucurile s-au redus și s-au îngroșat, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se strecoară sucurile și se servește cu carnea de vită și cartofii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În23 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista