Friptură de vită irlandeză cu Guinness Au Jus

Friptură de vită irlandeză cu Guinness Au Jus
Friptura de vită irlandeză cu Guinness au Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 511 calorii, 47G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne de vită și tocană irlandeză Guinness, Carne De Vită Irlandeză Guinness Stew, și guinness irish beef stew.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-o tigaie și turnați berea peste carne. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și marinați la frigider peste noapte, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Preîncălziți un cuptor la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți friptura din stout și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniți friptura pe toate părțile. Puneți friptura rumenită pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Zdrobiți rozmarinul, cimbrul, condimentul de friptură și piperul într-un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Adăugați usturoiul tocat și amestecați pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
7
Întindeți pasta peste exteriorul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
8
Așezați friptura înapoi în tigaia de prăjire cu stout și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Adăugați cartofii în tigaia de prăjire și lăsați folia pentru a lăsa friptura să obțină o acoperire crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Coaceți la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ încă o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Se toarnă sucurile de tigaie într-o oală și se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe până când sucurile s-au redus și s-au îngroșat, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se strecoară sucurile și se servește cu carnea de vită și cartofii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În23 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista