Friptură de vită cu sos verde Scallion-Caper

Friptură de vită cu sos verde Scallion-Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu sos verde Scallion-Caper. Această rețetă servește 6. O porție conține 641 calorii, 62g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scallions, capere plus saramură, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos Dijon-Caper, Linguine Cu Caper Și Sos De Măsline Verzi, și Linguine cu Caper și sos de măsline verzi.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se prăjește uscat și se presară peste tot cu 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SareSare
3
Prăjiți, partea grasă în sus, într-o tigaie de prăjire 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 km f și continuați să prăjiți până când termometrul introdus în centrul cărnii înregistrează 120 km f, cu 35 până la 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați-o să stea, neacoperită, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
În timp ce friptura stă, amestecați împreună ingredientele rămase, un piper negru ușor rotunjit de 1/4 linguriță și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SareSare
6
Feliați subțire carnea peste cereale și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
7
Auto
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate89
Revista