Friptură de vită cu sos de ciuperci sălbatice și piure de cartofi caramelizat-șalotă

Friptură de vită cu sos de ciuperci sălbatice și piure de cartofi caramelizat-șalotă
Friptura de vită cu sos de ciuperci sălbatice și piure de cartofi caramelizați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 934 calorii, 50g de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $ 8.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 113 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, pătrunjel, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 85%. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos de ciuperci sălbatice și piure de cartofi caramelizat-șalotă, File de friptură de vită cu șalotă și sos de ciuperci, și Caramelizat-șalotă și piure de salvie.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 lingură de cimbru, 2 lingurițe de sare grosieră și 2 căței de usturoi presați într-un castron mic. Frecați amestecul de sare peste filetul de vită. Înfășurați în plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați în vasul de copt de 11x7x2 inci și răciți cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă ciupercile de stridii și chanterelle și saut până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
5
Adăugați șalotă tocată, 1 cățel de usturoi presat și 1 linguriță de cimbru; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați 2 linguri de brandy și amestecați 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
7
Adăugați smântână; se amestecă până se absoarbe aproape tot lichidul, aproximativ 3 minute. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Ungeți tigaia mare mare cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați filet de vită și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
12
Transferați în tigaia de prăjire pregătită. Prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în registrele centrale 118 F pentru rare, aproximativ 28 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
13
Transferați carnea de vită pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Între timp, reîncălziți amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
15
Se presară făină; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
16
Adăugați restul de 2 linguri de coniac în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
17
Se încălzește la foc mediu, răzuind bucățile rumenite, apoi se adaugă la amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
18
Adăugați reducerea cărnii de vită la ciuperci și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mare și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 linguriță de cimbru. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
ReducereReducere
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
19
Feliați subțire carnea de vită. Împărțiți piureul de cartofi caramelizat-șalotă între 6 farfurii. Aranjați feliile de vită pe farfurii. Puneți sosul de ciuperci peste, presărați pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista