Friptură de vită cu sos de ciuperci sălbatice și piure de cartofi caramelizat-șalotă

Friptură de vită cu sos de ciuperci sălbatice și piure de cartofi caramelizat-șalotă
Friptura de vită cu sos de ciuperci sălbatice și piure de cartofi caramelizați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 934 calorii, 50g de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $ 8.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 113 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, pătrunjel, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 85%. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos de ciuperci sălbatice și piure de cartofi caramelizat-șalotă, File de friptură de vită cu șalotă și sos de ciuperci, și Caramelizat-șalotă și piure de salvie.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 lingură de cimbru, 2 lingurițe de sare grosieră și 2 căței de usturoi presați într-un castron mic. Frecați amestecul de sare peste filetul de vită. Înfășurați în plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați în vasul de copt de 11x7x2 inci și răciți cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă ciupercile de stridii și chanterelle și saut până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
5
Adăugați șalotă tocată, 1 cățel de usturoi presat și 1 linguriță de cimbru; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați 2 linguri de brandy și amestecați 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
7
Adăugați smântână; se amestecă până se absoarbe aproape tot lichidul, aproximativ 3 minute. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Ungeți tigaia mare mare cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați filet de vită și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
12
Transferați în tigaia de prăjire pregătită. Prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în registrele centrale 118 F pentru rare, aproximativ 28 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
13
Transferați carnea de vită pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Între timp, reîncălziți amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
15
Se presară făină; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
16
Adăugați restul de 2 linguri de coniac în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
17
Se încălzește la foc mediu, răzuind bucățile rumenite, apoi se adaugă la amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
18
Adăugați reducerea cărnii de vită la ciuperci și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mare și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 linguriță de cimbru. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
ReducereReducere
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
19
Feliați subțire carnea de vită. Împărțiți piureul de cartofi caramelizat-șalotă între 6 farfurii. Aranjați feliile de vită pe farfurii. Puneți sosul de ciuperci peste, presărați pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista