Friptură de vită cu aragaz lent și legume cu sos de hrean

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu aragaz lent și legumele cu sos de hrean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,82 USD pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de amestec de sos brun, amidon de porumb, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Sandwich-uri de carne de vită cu aragaz lent cu hrean, Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, și Friptură de vită cu aragaz lent cu slănină-sos de Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu vârful cuțitului, faceți tăieturi în partea de sus a fripturii de vită; introduceți așchii de usturoi.
Întindeți carnea de vită cu 1 lingură de hrean.
Se presară cu 1/2 linguriță din amestecul de sos.
Așezați carnea de vită în aragaz lent de 3 1/2 sau 4 litri. Aranjați morcovii în jurul cărnii de vită. Se acoperă cu cartofi și țelină.
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de apă, amestecul de sos rămas, sare și piper; se amestecă până se omogenizează bine.
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 9 ore.
Chiar înainte de servire, scoateți carnea de vită și legumele din aragazul lent; așezați pe platoul de servire și acoperiți pentru a vă încălzi. Într-o cratiță medie, combinați amidonul de porumb, 3 linguri de apă și restul de 2 linguri de hrean; se amestecă bine.
Se toarnă sucuri din aragazul lent în amestecul de amidon de porumb; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu.
Tăiați carnea de vită în felii.
Serviți carnea de vită cu legume și sos.