Friptură de vită cu aragaz lent și legume cu sos de hrean

Friptură de vită cu aragaz lent și legume cu sos de hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu aragaz lent și legumele cu sos de hrean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,82 USD pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de amestec de sos brun, amidon de porumb, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Sandwich-uri de carne de vită cu aragaz lent cu hrean, Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, și Friptură de vită cu aragaz lent cu slănină-sos de Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu vârful cuțitului, faceți tăieturi în partea de sus a fripturii de vită; introduceți așchii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Întindeți carnea de vită cu 1 lingură de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Carne De VităCarne De Vită
3
Se presară cu 1/2 linguriță din amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Așezați carnea de vită în aragaz lent de 3 1/2 sau 4 litri. Aranjați morcovii în jurul cărnii de vită. Se acoperă cu cartofi și țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de apă, amestecul de sos rămas, sare și piper; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
7
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 9 ore.
8
Chiar înainte de servire, scoateți carnea de vită și legumele din aragazul lent; așezați pe platoul de servire și acoperiți pentru a vă încălzi. Într-o cratiță medie, combinați amidonul de porumb, 3 linguri de apă și restul de 2 linguri de hrean; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LegumeLegume
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se toarnă sucuri din aragazul lent în amestecul de amidon de porumb; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
10
Tăiați carnea de vită în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
11
Serviți carnea de vită cu legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista