Friptură De Vită
Friptura de vită este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 424 calorii, 44G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 447 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, și O Oală De Carne De Vită Enchilada Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Încălziți un cuptor olandez greu deasupra aragazului la foc mediu.
Adăugați ulei și căutați carnea în centrul tigaiei timp de 4 minute. Întoarceți carnea cu clești; căutați toate părțile timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea din tigaie. Aranjați ceapa, usturoiul și 1 frunză de dafin în fundul tigaiei și presărați sare și piper. Întoarceți carnea în tigaie, așezați frunza de dafin rămasă deasupra cărnii și acoperiți.
Gatiti la cuptor 30 de minute la 325 grade F (165 grade C). Reduceți căldura la 300 de grade F (150 de grade C) și gătiți timp de 1 1/2 ore.
Îndepărtați friptura pe un platou pentru a vă odihni timp de 10 până la 15 minute. Feliați și acoperiți cu ceapă și sos.