Friptură de usturoi la grătar cu usturoi

Friptură de usturoi la grătar cu usturoi
Friptura de usturoi la grătar cu usturoi este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 2 porții. Pentru $ 9.34 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 841 calorii, 70g de proteine, și 59G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Toțiretetele AU 110 fani. Dacă aveți oțet balsamic, fripturi din New york, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 55 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 95%. Rețete similare includ Friptură de usturoi la grătar cu usturoi, Salată De Friptură De Usturoi La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar Cu Usturoi.

Instrucțiuni

1
Bateți usturoiul tocat, uleiul de măsline, sarea și piperul negru într-un bol, apoi turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați fripturile, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Combinați 12 căței de usturoi și 1 cană de ulei de măsline într-o cratiță mică la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand usturoiul este auriu si fraged, aproximativ 30 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți fripturile din pungă, ștergând excesul de marinadă cu prosoape de hârtie. Se condimentează generos fripturile cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Gătiti fripturile pe grătarul pregătit până când încep să se întărească și sunt roz-roșiatic și suculente în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți fripturile pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
8
Stropiți oțet balsamic peste fripturi, apoi lingurați câțiva căței de usturoi prăjit cu ulei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 55 m.
Porții2
Scor De Sănătate49
Revista