Friptură de usturoi cu cartofi prăjiți și legume rădăcinoase

Friptură de usturoi cu cartofi prăjiți și legume rădăcinoase
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 246 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de oală cu legume rădăcinoase prăjite, Friptură de porc cu legume rădăcinoase prăjite, și Friptură De Oală Cu Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați legumele rădăcinoase într-un vas de copt superficial, suficient de mare pentru a le ține aproape într-un singur strat. Utilizați aproximativ de la momentul în care vârfurile de timp sunt împrăștiate pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Stropiți totul cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Se introduce la cuptor și se prăjește aproximativ 40-50 de minute, sau până când legumele sunt fragede și bine rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Scoateți-le din cuptor, aruncând crenguțele de cimbru și puneți legumele deoparte în vasul de copt.Folosind vârful unui cuțit ascuțit, faceți fante distanțate uniform în partea superioară a cărnii la aproximativ 1 cm distanță și la fel de adâncă. Introduceți bucăți de căței de usturoi în fiecare gaură cât mai adânc posibil. Condimentați bine friptura pe toate părțile cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Încălziți un cuptor olandez din fontă emailată la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați uleiul vegetal la aproape fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
7
Adăugați carnea în oală cu fanta de usturoi umplută cu fața în sus. Căutați pe toate părțile până se rumenesc foarte bine, aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte. Salvați partea umplută cu fanta de usturoi pentru ultima, astfel încât să ajungă cu fața în jos.Deglazați tigaia cu oțet, răzuind bucățile rumenite în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați aproximativ un centimetru de stoc în tigaie, lăsându-l să fiarbă. Aruncați restul de crenguțe de cimbru , apoi coborâți focul la foc mic. Acoperiți carnea și gătiți până când este foarte fragedă, aproximativ 3 sau 4 ore, în funcție de tăietură. Întoarceți carnea de două sau trei ori pe parcursul întregului proces de gătit. Verificați ocazional pentru a vă asigura că există întotdeauna aproximativ 1 inch de lichid în oală.Cu aproximativ 20 de minute înainte ca friptura de oală să fie complet gătită, adăugați legumele rădăcinoase prăjite în tigaie și îndepărtați cât mai multe crenguțe de cimbru.Odată complet fragedă, transferați doar carnea într-un platou de servire adânc, lăsându-l să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați untul în oală cu legumele amestecând pentru a le acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Îndepărtați orice crenguțe de cimbru.Feliați sau trageți carnea în bucăți de dimensiuni de servire, apoi turnați legumele și toate sucurile peste carne și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista