Friptură de usturoi cu cartofi prăjiți și legume rădăcinoase

Friptură de usturoi cu cartofi prăjiți și legume rădăcinoase
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 246 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de oală cu legume rădăcinoase prăjite, Friptură de porc cu legume rădăcinoase prăjite, și Friptură De Oală Cu Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați legumele rădăcinoase într-un vas de copt superficial, suficient de mare pentru a le ține aproape într-un singur strat. Utilizați aproximativ de la momentul în care vârfurile de timp sunt împrăștiate pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Stropiți totul cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Se introduce la cuptor și se prăjește aproximativ 40-50 de minute, sau până când legumele sunt fragede și bine rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Scoateți-le din cuptor, aruncând crenguțele de cimbru și puneți legumele deoparte în vasul de copt.Folosind vârful unui cuțit ascuțit, faceți fante distanțate uniform în partea superioară a cărnii la aproximativ 1 cm distanță și la fel de adâncă. Introduceți bucăți de căței de usturoi în fiecare gaură cât mai adânc posibil. Condimentați bine friptura pe toate părțile cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Încălziți un cuptor olandez din fontă emailată la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Adăugați uleiul vegetal la aproape fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
7
Adăugați carnea în oală cu fanta de usturoi umplută cu fața în sus. Căutați pe toate părțile până se rumenesc foarte bine, aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte. Salvați partea umplută cu fanta de usturoi pentru ultima, astfel încât să ajungă cu fața în jos.Deglazați tigaia cu oțet, răzuind bucățile rumenite în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați aproximativ un centimetru de stoc în tigaie, lăsându-l să fiarbă. Aruncați restul de crenguțe de cimbru , apoi coborâți focul la foc mic. Acoperiți carnea și gătiți până când este foarte fragedă, aproximativ 3 sau 4 ore, în funcție de tăietură. Întoarceți carnea de două sau trei ori pe parcursul întregului proces de gătit. Verificați ocazional pentru a vă asigura că există întotdeauna aproximativ 1 inch de lichid în oală.Cu aproximativ 20 de minute înainte ca friptura de oală să fie complet gătită, adăugați legumele rădăcinoase prăjite în tigaie și îndepărtați cât mai multe crenguțe de cimbru.Odată complet fragedă, transferați doar carnea într-un platou de servire adânc, lăsându-l să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați untul în oală cu legumele amestecând pentru a le acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Îndepărtați orice crenguțe de cimbru.Feliați sau trageți carnea în bucăți de dimensiuni de servire, apoi turnați legumele și toate sucurile peste carne și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista