Friptură de usturoi cu cartofi prăjiți și legume rădăcinoase

Friptură de usturoi cu cartofi prăjiți și legume rădăcinoase
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 246 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de oală cu legume rădăcinoase prăjite, Friptură de porc cu legume rădăcinoase prăjite, și Friptură De Oală Cu Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați legumele rădăcinoase într-un vas de copt superficial, suficient de mare pentru a le ține aproape într-un singur strat. Utilizați aproximativ de la momentul în care vârfurile de timp sunt împrăștiate pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Stropiți totul cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Se introduce la cuptor și se prăjește aproximativ 40-50 de minute, sau până când legumele sunt fragede și bine rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți-le din cuptor, aruncând crenguțele de cimbru și puneți legumele deoparte în vasul de copt.Folosind vârful unui cuțit ascuțit, faceți fante distanțate uniform în partea superioară a cărnii la aproximativ 1 cm distanță și la fel de adâncă. Introduceți bucăți de căței de usturoi în fiecare gaură cât mai adânc posibil. Condimentați bine friptura pe toate părțile cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți un cuptor olandez din fontă emailată la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați uleiul vegetal la aproape fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
7
Adăugați carnea în oală cu fanta de usturoi umplută cu fața în sus. Căutați pe toate părțile până se rumenesc foarte bine, aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte. Salvați partea umplută cu fanta de usturoi pentru ultima, astfel încât să ajungă cu fața în jos.Deglazați tigaia cu oțet, răzuind bucățile rumenite în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați aproximativ un centimetru de stoc în tigaie, lăsându-l să fiarbă. Aruncați restul de crenguțe de cimbru , apoi coborâți focul la foc mic. Acoperiți carnea și gătiți până când este foarte fragedă, aproximativ 3 sau 4 ore, în funcție de tăietură. Întoarceți carnea de două sau trei ori pe parcursul întregului proces de gătit. Verificați ocazional pentru a vă asigura că există întotdeauna aproximativ 1 inch de lichid în oală.Cu aproximativ 20 de minute înainte ca friptura de oală să fie complet gătită, adăugați legumele rădăcinoase prăjite în tigaie și îndepărtați cât mai multe crenguțe de cimbru.Odată complet fragedă, transferați doar carnea într-un platou de servire adânc, lăsându-l să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați untul în oală cu legumele amestecând pentru a le acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Îndepărtați orice crenguțe de cimbru.Feliați sau trageți carnea în bucăți de dimensiuni de servire, apoi turnați legumele și toate sucurile peste carne și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista