Friptură de umăr de porc cu fenicul și cartofi

Friptura de porc umăr cu fenicul și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 611 calorii, 61G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de vin, semințe de fenicul măcinat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sandvișuri de umăr de porc prăjite cu salată de fenicul, Cotlet de porc prăjit într-o oală cu fenicul și cartofi, și Umăr De Miel Fiert Cu Cartofi Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un castron mic, amestecați feniculul, sarea și piperul. Înveliți carnea de porc peste tot cu amestecul de condimente și puneți-o într-o tigaie mare, cu grăsime în sus.
Se toarnă uleiul de măsline în jurul cărnii de porc.
Rulați cartofii în ulei pentru a acoperi și aranjați-i cu părțile tăiate în jos. Prăjiți până când carnea de porc este foarte fragedă și cartofii se rumenesc pe fund, aproximativ 3 ore.
Transferați cartofii prăjiți într-un vas de servire rezistent la cuptor.
Turnați vinul alb în tigaia din jurul cărnii de porc și continuați să prăjiți carnea de porc timp de 1 oră mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 18
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 20 de minute. Între timp, reîncălziți cartofii la cuptor. Tăiați carnea de porc în felii groase și serviți pe un platou cu cartofii.