Friptură De Ton La Grătar
Friptura de ton la grătar este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 226 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, sos de grătar original cu ochi de taur, sos de soia lite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură De Ton La Grătar, Friptură De Ton La Grătar, și Friptură De Ton Cu Var La Grătar Old Bay 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul uns la foc mediu-mare.
Se amestecă sosul de grătar și ghimbirul; pus deoparte.
Se amestecă castraveți, ceapă verde, sos de soia și arahide pentru topping; acoperi. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Așezați tonul pe grătar. Grătar 10 min. sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, întorcându-se după 5 min. și periaj ocazional cu amestec de sos de grătar.
Se servește cu amestec de castraveți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.