Friptură de toamnă cu smochine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de toamnă cu smochine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 570 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Smochine prăjite cu Gorgonzola, și Friptură De Porc Umplută Cu Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 6 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti usturoiul si ceapa in ulei 3 pana la 4 minute sau pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie cu lingura cu fante, rezervând ulei în tigaie.
Într-un castron mic, amestecați rozmarinul, sarea, piperul și zahărul. Frecați amestecul pe toate părțile fripturii. Gatiti friptura in ulei rezervat pana se rumeneste pe toate partile.
Adăugați bulion și 1 cană de apă. Împrăștiați usturoiul și șalotele în jurul fripturii. Acoperiți bine; gatiti la foc mediu-mic 1 ora. Întoarceți friptura; gatiti 1 ora. Întoarceți din nou friptura; gătiți acoperit cu 1 oră mai mult sau până când carnea este fragedă, adăugând dovlecei și smochine și rotind friptura în ultimele 30 de minute.
Scoateți friptura, fructele și legumele pe platou. Degresați grăsimea din bulion, dacă doriți.
Se încălzește bulionul la fierbere; se fierbe 5 minute. Se amestecă în port; se fierbe 5 minute. Se agită 1/2 cană de apă rămasă și făina într-un recipient bine acoperit; se amestecă treptat în sos.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Serviți sosul cu friptură de oală.