Friptură de sud-vest și fasole Pinto

Friptura de Sud-Vest și fasolea Pinto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, cilantro, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Fasole De Orez Și Pinto Din Sud-Vest, Southwestern Pinto Bean Veggie Burgers, și Cel mai bun Darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Combinați primele 3 ingrediente.
Îndepărtați 1 linguriță de amestec de chimen și puneți deoparte.
Presărați amestecul de chimen rămas uniform peste friptură. Înveliți ușor friptura cu spray de gătit.
Puneți friptura în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; lăsați să stea 5 minute.
În timp ce friptura gătește, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ardei gras; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați amestecul de chimen rezervat, 1/4 cană de salsa și fasole; gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine, amestecând constant.
Așezați 1/2 cană amestec de fasole pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți carnea de vită uniform peste amestecul de fasole. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de salsa și 1 lingură de cilantro.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc