Friptură De Somon La Cuptor
Friptura de somon la cuptor este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 306 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, cimbru, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Somon La Cuptor, Somon cu beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Friptură De Somon La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8x8 inci cu ulei de măsline.
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline într-un castron puțin adânc și se înmoaie fripturile de somon în ulei pentru a se acoperi. Se amestecă sare de usturoi, sare de ceapă, boia de ardei, piper negru și sare împreună într-un castron mic; presărați condimente pe somon.
Puneți fripturile de somon în vasul de copt pregătit și presărați cu arpagic, cimbru și frunze de spanac.
Presărați parmezan peste pește și condimente.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când somonul este gătit și carnea se fulgi ușor, aproximativ 45 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.