Friptură De Rozmarin La Grătar

Friptură De Rozmarin La Grătar
Friptura de rozmarin la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,44 USD pe porție. O porție conține 181 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, rozmarin, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Încercați Friptură la grătar de rozmarin cu gem de roșii, Friptură De Flanc La Grătar Cu Rozmarin, și Friptură Argentiniană La Grătar Cu Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați rozmarinul, coaja de lămâie, piperul, uleiul de măsline, sarea și usturoiul într-un bol mic. Frecați amestecul de rozmarin uniform peste fripturi; acoperiți. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați fripturile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista