Friptura de rață cu sos de stridii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $6.01 pe portie. O porție conține 2994 calorii, 80g de proteine, și 252g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 88 ore. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de rață cu sos de stridii, John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, și Gumbo de rață și stridii.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți rața, pieptul în jos, pe o tăietură și folosind foarfece de bucătărie, tăiați 1 parte a coloanei vertebrale, începând de la coadă sau nasul Papei, până la vârf. Întoarceți pasărea și tăiați înapoi cealaltă parte a coloanei vertebrale, având grijă să nu tăiați în coapsă. Apăsați pasărea pentru a aplatiza și faceți o tăietură superficială prin stern pentru a aplatiza și mai mult rața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Scoateți clapeta gâtului și orice Buzunare suplimentare de grăsime. Întoarceți rața, cu pieptul în sus și faceți o tăietură lungă în pielea și grăsimea fiecărui sân, asigurându-vă că nu perforați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Presărați ambele părți ale raței cu sarea kosher și așezați rața, cu pieptul în sus, deasupra unei tigaie pentru pui. Tapetați fundul tigaiei cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Puneți rața, neacoperită, pe raftul inferior al frigiderului timp de 3 până la 4 zile sau până când pielea este uscată și atinge o consistență aproape de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Dacă mai există sare vizibilă, periați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Scoateți prosoapele de hârtie de pe fundul cratiței.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Puneți tigaia în mijlocul cuptorului și prăjiți timp de 30 de minute. Rotiți tigaia la 180 de grade și continuați să gătiți până când coapsa atinge o temperatură internă de 180 de grade F pe un termometru citit instantaneu, încă aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți rața din cuptor și creșteți focul la 450 de grade F. Odată ce cuptorul a ajuns la temperatură, readuceți rața la cuptor și prăjiți până când pielea este maro aurie și crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți partea superioară a tigaiei pentru pui, cu rața încă pe ea și puneți-o pe o tigaie pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se toarnă grăsimea de rață de pe fundul tigaiei, se măsoară 1/4 cană și se rezervă restul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Reduceți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Puneți tigaia broiler pe aragaz la foc mediu și adăugați 1/4 cană de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
15
Adăugați ceapa, țelina, sarea și piperul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa si telina sunt translucide, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
16
Între timp, combinați pâinea de porumb, biscuiții de stridii, cimbru, salvie, ouă, stridii și lichiorul lor într-un bol mare de amestecare și folosiți-vă mâinile pentru a amesteca bine, rupând stridiile pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De Stridii
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
17
Adăugați amestecul de ceapă și țelină în castron și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
18
Transferați pansamentul înapoi în tigaia pentru pui și întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
19
Puneți pansamentul pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți până se rumenesc și crocant în jurul marginilor, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Transferați rața într-un platou de servire și serviți cu pansamentul.