Friptură de pui prăjită cu sos de smântână

Friptura de pui prăjită cu sos de cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 419 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți frișcă, sare, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru valentin zi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de pui prăjită cu sos de smântână, Friptură de pui cu sos de smântână, și Friptură De Pui Cu Sos De Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură.
Tăiați friptura în patru bucăți de dimensiuni de servire. Pentru a fragezi bucățile de friptură, așezați fiecare bucată între două bucăți de folie de plastic. Folosind partea plată a unui ciocan de carne, lăsați carnea ușor până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Scoateți și aruncați folia de plastic.
Combinați oul și laptele de 1 lingură într-un castron puțin adânc.
Combinați firimiturile de pâine, sarea și piperul într-un alt bol superficial. Înmuiați bucățile de friptură în amestecul de ouă, întorcându-vă pentru a acoperi uniform toate părțile. Apoi se înmoaie în amestecul de pesmet, întorcându-se pentru a acoperi uniform toate părțile. Scuturați ușor orice exces de pesmet.
[Sfat de curățare: ștergeți orice reziduuri de carne sau scurgeri de ouă de pe blat cu șervețele dezinfectante Clorox*. Clătiți mâinile odată finalizate.]
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie foarte mare.
Adăugați jumătate din bucățile de friptură în tigaie și gătiți timp de 6 minute sau până se rumenesc pe ambele părți, întorcând o dată.
Scoateți fripturile din tigaie și așezați-le pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Repetați cu bucățile de friptură rămase, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar. Întoarceți toate fripturile în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti, acoperit, timp de 45 pana la 60 de minute sau pana cand fripturile sunt fragede.
Transferați fripturile într-un platou de servire și acoperiți pentru a se încălzi. Rezervați 1 1/2 linguri picături în tigaie; aruncați picăturile rămase sau adăugați ulei suplimentar, dacă este necesar.
Căldură rezervat drippings în tigaie.
Bateți în făină. Se amestecă treptat în 1 cana de lapte, jumătate și jumătate, și cimbru. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie. Gatiti, amestecand constant, inca 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper suplimentar.
Serviți sosul peste friptura prăjită de pui.
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei sau scurgeri cu șervețele dezinfectante Clorox*.]