Friptură De Pui Prăjită
Reteta de pui Fried Steak ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 42 minute. O porție conține 959 calorii, 59G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ouă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Pui, Friptură De Pui Prăjită, și Cea Mai Bună Friptură De Pui Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați uleiul într-o tigaie mare cu fund greu, la foc mediu.
Între timp, pregătiți carnea de vită bătând fiecare bucată pentru a se tenderiza. Puneți 1 1/4 căni de făină într-un vas superficial și condimentați bine cu sare și piper, după gust.
Adăugați amestecul de ouă într-un vas superficial și condimentați cu sare și piper, după gust. Îndepărtați fripturile în făină condimentată, scuturând orice exces, apoi înmuiați-le în amestecul de ouă și înapoi în făină.
Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați fripturile și prăjiți până devin aurii, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Asigurați-vă că nu supraaglomerați tigaia și faceți în loturi, dacă este necesar.
Scoateți fripturile prăjite într-un vas căptușit cu prosop de hârtie și puneți-l deoparte.
Presărați restul de 1/4 cană de făină în uleiul de gătit și bateți până se încorporează complet. Gatiti la foc mediu-mare pana la o culoare putin mai inchisa, aproximativ 3 minute. În timp ce bateți, turnați laptele într-un flux constant lent. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se îngroașă, încă 5 până la 6 minute. Gustați sosul pentru condimente și reglați după cum este necesar. Aranjați fripturile pe farfurii de servire cu șuvița spoonată deasupra. Bucurați-vă imediat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry