Friptură de porc învelită în prosciutto sau pancetta cu umplutură de fenicul și stafide aurii

Friptură de porc învelită în prosciutto sau pancetta cu umplutură de fenicul și stafide aurii
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Friptura de porc învelită în prosciutto sau pancetta cu umplutură de fenicul și stafide aurii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 8,42 USD per porție , această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75 g de proteine , 66 g de grăsimi și un total de 1172 de calorii . Această rețetă de la Foodnetwork necesită mușchiuleț de porc, prosciutto di Parma, yukon și usturoi. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 71% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pulpe de pui învelite în prosciutto , Broccolini învelite în prosciutto cu chipsuri de busuioc și Chiftele de porc, hribi și pancetta .

Instrucțiuni

1
Echipament special: sfoară de măcelar
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1
Puneți stafidele aurii într-un vas mic, acoperiți cu apă clocotită și lăsați să stea să se înmoaie. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu, cu puțină apă extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
YukonYukon
2
Adăugați usturoiul, feniculul (păstrând frunzele) și ceapa, presărați cu sare și piper și gătiți până când legumele se înmoaie, 12-15 minute. Deglasați cu vin, transferați într-un bol și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în JumătateCartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și tocați stafidele, apoi combinați-le cu fenicul, ceapa, carnea de porc tocată, nucile de pin și cimbrul. Pentru friptura de porc învelită în prosciutto: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Tăiați carnea în treimi: Măsurați o treime de la partea de jos a mușchiului și faceți o tăietură pe lungime de-a lungul uneia dintre laturile mai lungi (nu mergeți până la partea opusă). Continuați să faceți tăieturi lungi pentru a deschide carnea. Când ați ajuns aproape de partea opusă a fripturii cu tăieturile longitudinale, opriți-vă și rulați primele două treimi ale fripturii. Măsurați înălțimea porțiunii rulate și faceți o tăietură pe lungime pentru a o tăia în jumătate. Continuați să feliați și să deschideți carnea până când mușchiul a fost tăiat în fluture într-o singură bucată. Bateți carnea cu un ciocan de carne până la o grosime de 1 cm, apoi presărați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Friptură De PorcFriptură De Porc
ProsciuttoProsciutto
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Întindeți umplutura peste carne, lăsând o margine de 2,5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Rulați carnea de porc, acoperiți-o cu felii suprapuse de prosciutto și legați-o la intervale mici cu sfoară pentru a o fixa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Încălziți 2 ture ale tigaiei de ulei de măsline extravirgin într-o oală olandeză mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
7
Adăugați carnea de porc și rumeniți-o uniform pe toate părțile. Amestecați cartofii și ceapa într-o tavă de copt împreună cu rozmarinul, usturoiul, aproximativ 1/4 cană de ulei extravirgin extravirgin, sare și piper. Așezați friptura rumenită deasupra și deglasați oala olandeză cu vin, răzuind bucățile de la fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
YukonYukon
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Toarnă lichidul peste carnea de porc. Frige până când temperatura internă atinge 60 de grade Celsius, până la 2 ore, apoi lasă să se odihnească 30 de minute sub o folie de aluminiu. Înainte de servire, pune tava de copt pe aragaz, deglazează cu supă și apoi adaugă frunzele de fenicul și untul. Tăiează friptura feliată, toarnă cu lingura sosul de unt cu fenicul și servește alături de cartofi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Revista