Friptura de porc la cuptor este un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 43G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți morcovi, oregano, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Cu un cuțit ascuțit, tăiați 1/2-in.- fante adânci în partea grasă a fripturii. Frecați amestecul de condimente în fante și peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați grăsimea prăjită cu partea în sus într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Puneți ceapa și morcovii în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 1 oră și 40 de minute sau până se înmoaie.