Friptură De Porc Glazurată Cu Caise
Friptura de porc glazurată cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 578 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștarul rulat, Dijon, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ovăzul laminat, puteți urma acest curs principal cu Tort Jumbo Cu Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 95%. Încercați Friptură De Porc Glazurată Cu Caise, Caise-Espresso Glazurate Friptură De Porc Cotlet, și Friptură de porc glazurată cu caise și umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea. Reroll friptură; secure la intervale de 1 inch cu șir grele.
Combinați conservele, muștarul și cimbrul într-un bol; se amestecă.
Periați 1 lingură de amestec de caise peste friptură.
Așezați pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă porție de friptură.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 (ușor roz), ungând o dată cu amestec de caise.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Aduceți amestecul de caise rămas la fierbere; reduceți căldura și gătiți 2 minute.