Friptură De Porc Glazurată Cu Caise

Friptură De Porc Glazurată Cu Caise
Friptura de porc glazurată cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 578 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștarul rulat, Dijon, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ovăzul laminat, puteți urma acest curs principal cu Tort Jumbo Cu Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 95%. Încercați Friptură De Porc Glazurată Cu Caise, Caise-Espresso Glazurate Friptură De Porc Cotlet, și Friptură de porc glazurată cu caise și umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea. Reroll friptură; secure la intervale de 1 inch cu șir grele.
3
Combinați conservele, muștarul și cimbrul într-un bol; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Periați 1 lingură de amestec de caise peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
5
Așezați pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă porție de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 (ușor roz), ungând o dată cu amestec de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
8
Aduceți amestecul de caise rămas la fierbere; reduceți căldura și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
9
Se servește cu friptură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Revista