Friptură de porc frecată cu fenicul cu legume glazurate Balsamic

Friptură de porc frecată cu fenicul cu legume glazurate Balsamic
Friptura de porc frecată cu fenicul cu legume glazurate balsamice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 657 calorii, 66g de proteine, și 26g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.77 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vin, muschi de porc, ceapă perlată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură De Porc Frecată Cu Fenicul, Legume Prăjite Glazurate Balsamice, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați fenicul, pudra de ceapă, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mic. Frecați și distribuiți uniform amestecul pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până la sclipire. Coaceți carnea de porc pe toate părțile până se rumenesc bine, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați legume în tigaie, împreună cu 1/2 cană de vin alb. Condimentați legumele cu sare și piper și deglazați tigaia răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și oțet balsamic și transferați-l la cuptor pentru a prăji, neacoperit, întorcând periodic carnea, până când carnea de porc înregistrează 140 până la 145 F pe un termometru citit instant, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și transferați muschiul de porc pe o tăietură. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Între timp, deglazați tigaia cu 1/2 cană de vin rămasă, folosind o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite. Condimentați sucurile de tigaie după gust cu sare și piper. Feliați carnea și serviți cu legume și sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De PorcCarne De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate78
Revista