Friptură de porc frecată cu fenicul cu legume glazurate Balsamic
Friptura de porc frecată cu fenicul cu legume glazurate balsamice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 657 calorii, 66g de proteine, și 26g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.77 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vin, muschi de porc, ceapă perlată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură De Porc Frecată Cu Fenicul, Legume Prăjite Glazurate Balsamice, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați fenicul, pudra de ceapă, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mic. Frecați și distribuiți uniform amestecul pe carnea de porc.
Încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până la sclipire. Coaceți carnea de porc pe toate părțile până se rumenesc bine, aproximativ 15 minute în total.
Adăugați legume în tigaie, împreună cu 1/2 cană de vin alb. Condimentați legumele cu sare și piper și deglazați tigaia răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și oțet balsamic și transferați-l la cuptor pentru a prăji, neacoperit, întorcând periodic carnea, până când carnea de porc înregistrează 140 până la 145 F pe un termometru citit instant, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și transferați muschiul de porc pe o tăietură. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Între timp, deglazați tigaia cu 1/2 cană de vin rămasă, folosind o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite. Condimentați sucurile de tigaie după gust cu sare și piper. Feliați carnea și serviți cu legume și sucuri de tigaie.