Friptură de porc dulce și simplă

Friptură de porc dulce și simplă
Friptura de porc dulce și simplă este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți mere, suc de struguri, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este minunat. Încercați Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Friptură Simplă De Porc Savuroasă, și Cotlete Simple De Porc Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați cartofii dulci, morcovii și ceapa împreună într-un aragaz lent. Amestecați sucul de struguri albi, sosul de mere și apa împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Struguri AlbiSuc De Struguri Albi
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă 1/2 amestecul de suc de struguri peste legumele din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Puneți friptura de porc deasupra legumelor și turnați amestecul de suc de struguri rămas peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Friptură De PorcFriptură De Porc
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Gatiti la mic timp de 10 ore. Polonic acumulat sucuri peste friptura la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate53
Revista