Friptură de porc cu usturoi și muștar
Reteta Friptura de porc cu usturoi si mustar se poate face in aproximativ 3 ore si 25 de minute . O porție conține 406 calorii , 46 g de proteine și 21 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 1,49 USD per porție . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a fost perfect. Dacă aveți zahăr brun, rozmarin, umăr de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Cu un scor de 89% , acest fel de mâncare este uimitor. Friptură de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , cotlet de porc cu miere, muștar și mere și pui la prăjire cu lămâie, usturoi și cimbru - Metoda rapidă și ușoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați muștarul, uleiul de canola, usturoiul, zahărul și rozmarinul tocat.
Puneți friptura de porc deasupra unui grătar montat într-o tigaie.
Puneți cele 2 crenguțe de rozmarin sub carnea de porc.
Se presară bine friptura cu sare și piper. Folosind o pensulă sau mâini, ungeți complet friptura cu muștar și pasta de usturoi.
Puneți friptura în cuptor și prăjiți până când temperatura internă atinge 145 de grade F, 2 1/2 până la 3 ore.
Scoateți din cuptor, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a tăia felii. (Rezervați 1 cană de carne de porc feliată pentru o altă utilizare, cum ar fi Rețeta Runda a 2-a, Friptură de porc cu față deschisă și Sandwich cu ceapă.)
Serviți carnea de porc feliată cu picăturile din tigaie turnate deasupra.