Friptură de porc cu usturoi și muștar

Friptură de porc cu usturoi și muștar
Reteta Friptura de porc cu usturoi si mustar se poate face in aproximativ 3 ore si 25 de minute . O porție conține 406 calorii , 46 g de proteine și 21 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 1,49 USD per porție . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a fost perfect. Dacă aveți zahăr brun, rozmarin, umăr de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Cu un scor de 89% , acest fel de mâncare este uimitor. Friptură de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , cotlet de porc cu miere, muștar și mere și pui la prăjire cu lămâie, usturoi și cimbru - Metoda rapidă și ușoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați muștarul, uleiul de canola, usturoiul, zahărul și rozmarinul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți friptura de porc deasupra unui grătar montat într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Puneți cele 2 crenguțe de rozmarin sub carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se presară bine friptura cu sare și piper. Folosind o pensulă sau mâini, ungeți complet friptura cu muștar și pasta de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Puneți friptura în cuptor și prăjiți până când temperatura internă atinge 145 de grade F, 2 1/2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a tăia felii. (Rezervați 1 cană de carne de porc feliată pentru o altă utilizare, cum ar fi Rețeta Runda a 2-a, Friptură de porc cu față deschisă și Sandwich cu ceapă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți carnea de porc feliată cu picăturile din tigaie turnate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista