Friptură De Porc Cu Usturoi-Salvie La Grătar

Friptura de porc cu usturoi-salvie la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 200 de calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de ulei de canolan, frunze de salvie, friptură de porc tăiată în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere, Curcan prăjit cu salvie și usturoi, și Friptură de curcan cu unt de usturoi salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mic, se amestecă împreună usturoi, salvie, ulei, sare și piper. Frecați amestecul de usturoi peste carnea de porc.
Periați cu atenție uleiul pe grătar.
Puneți carnea de porc pe grătar la foc mediu. Capac; gatiti 35 pana la 40 de minute, intorcandu-va ocazional, pana cand termometrul de carne introdus in centrul porcului citeste 155.
Se scoate de pe grătar; se acoperă cu folie și se lasă să stea 5 minute până când termometrul citește 160 F.
Pentru a servi, tăiați carnea de porc peste cereale în felii subțiri.
Garnisiți cu frunze de salvie proaspete suplimentare, dacă doriți.