Friptură de porc cu usturoi cu aragaz lent și cartofi dulci
Slow-aragaz usturoi friptură de porc și cartofi dulci este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 345 calorii, 46G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,61 USD pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți bucăți cartofi dulci portocaliu închis, bulion de pui, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Slow Cooker Carne de porc friptură de vârf cu cartofi roșii, Aragaz lent coreean BBQ oală friptură și cartofi dulci, și Friptură de aragaz lent cu cartofi dulci de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă friptura de porc vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile.
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Presărați sare și piper peste carne de porc. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, așezați cartofii dulci, ceapa și usturoiul.
Puneți carnea de porc pe legume.
Se toarnă bulion peste carne de porc.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.