Friptură De Porc Cu Umplutură John Hopping

Friptură De Porc Cu Umplutură John Hopping
Friptură de porc cu Hopping John umplutura este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 351 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți spanac, piper, condimente creole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Fără Carne Țopăit John, Țopăit ' John Slow Cooker Rețetă, și Hopping John Soup-mazăre cu ochi negri, șuncă și supă verde Collard pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la mediufoc mare până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți slănina din tigaie și sfărâmați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa, ardeiul verde și usturoiul la picăturile de slănină în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați spanac și gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește. Se amestecă orezul și următoarele 4 ingrediente. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
OrezOrez
5
Faceți o tăietură longitudinală în centrul cărnii de porc, tăind până la, dar nu prin fund. Începând de la tăierea centrală, feliați orizontal spre o parte, oprindu-vă la 1/2 inch de margine. Repetați pe partea opusă. Desfaceți fiecare piesă astfel încât să fie plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Așezați între 2 foi de folie de plastic rezistentă. Aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
7
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lingură 1 1/2 cană amestec de orez peste carne de porc, lăsând o marjă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
OrezOrez
9
Roll carne de porc, jeleu-rola de moda, începând de la sfârșitul scurt. Fixați cu sfoară la intervale de 1 inch și așezați, cu cusătura în jos, pe un suport acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
10
Se presară cu 1/2 linguriță de condimente Creole și piper negru. Introduceți un termometru pentru carne în carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Piper NegruPiper Negru
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
11
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 5 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
13
Se servește cu amestecul de orez rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate56
Revista