Friptură de porc cu salată de mere caramelizată cu vinetă Maytag albastru și portocaliu picant
Friptura de porc cu salată de mere caramelizată cu vinaigrette albastru și portocaliu picant Maytag este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 7.15 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1206 calorii, 81G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați miere, morcov, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de varză de Bruxelles caramelizată cu brânză albastră, slănină + vinetă de mere Caramel, Friptură de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi, și Maytag Coji De Porc Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
1
Pentru friptură: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și căutați bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scurgeți grăsimea și adăugați ingredientele rămase în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se introduce la cuptor și se gătește până când temperatura internă a cărnii înregistrează 150 de grade F, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Scoateți carnea pe o farfurie și îndepărtați legumele și ierburile cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Adăugați mai multă apă dacă este necesar. Aduceți lichidul de gătit la fierbere și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Bateti untul si condimentati cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Puneți sucul de portocale într-o tigaie mică nereactivă la foc mare și gătiți până se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați sucul de portocale redus, oțetul, ceapa, jalapeno și pudra de ancho într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați mierea și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1
Încălziți 3/4 cană de vinetă portocalie picantă într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă merele, tăiate în jos și se sotează până se rumenesc, se răstoarnă și se sotează până se fierbe, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Așezați creștetul de apă și frisee într-un bol mediu și aruncați cu câteva linguri de vinetă portocalie picantă rămasă, condimentați cu sare și piper și împărțiți între 4 farfurii. Aranjați 2 sferturi de mere pe fiecare farfurie, garnisiți cu nuci și brânză albastră și stropiți cu o parte din vinetă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nu Dintr-o Grădină Locală
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Cret Andive
3 Bețișoare De Covrig
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat