Rețeta se poate face carne de porc prăjită cu cuscus și iaurt cu ghimbir în aproximativ 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. 127 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mentă, ghimbir, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Cotlet de porc Garam Masala cu iaurt de mentă și cuscus condimentat, Friptură De Porc Cu Ghimbir Mango, și Friptură De Porc În Marinată De Ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rumeniti carnea de porc intr-o tigaie antiaderenta la foc mare timp de 4-5 minute, intorcand de doua ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă uleiul, 2 lingurițe de chimen, scorțișoară, 2 lingurițe de ghimbir și câteva condimente, apoi se freacă peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Transferați într-o formă de prăjire și prăjiți timp de 30-35 de minute sau până când sucurile se limpezesc atunci când partea cea mai groasă este străpunsă cu o frigăruie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Se amestecă cuscusul cu chimenul rămas, sultanele, coaja de lămâie și sucul, apoi se condimentează și se toarnă peste 400 ml apă clocotită. Se amestecă bine și se acoperă 5 minute, apoi se amestecă menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Stafide Aurii
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Amestecați ghimbirul rămas și puțin condiment în iaurt. Feliați gros carnea de porc și serviți cu cuscusul și iaurtul de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ