Friptură de porc cu cuscus și iaurt de ghimbir
Rețeta se poate face carne de porc prăjită cu cuscus și iaurt cu ghimbir în aproximativ 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. 127 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mentă, ghimbir, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Cotlet de porc Garam Masala cu iaurt de mentă și cuscus condimentat, Friptură De Porc Cu Ghimbir Mango, și Friptură De Porc În Marinată De Ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Rumeniti carnea de porc intr-o tigaie antiaderenta la foc mare timp de 4-5 minute, intorcand de doua ori.
Se amestecă uleiul, 2 lingurițe de chimen, scorțișoară, 2 lingurițe de ghimbir și câteva condimente, apoi se freacă peste tot carnea de porc.
Transferați într-o formă de prăjire și prăjiți timp de 30-35 de minute sau până când sucurile se limpezesc atunci când partea cea mai groasă este străpunsă cu o frigăruie.
Se amestecă cuscusul cu chimenul rămas, sultanele, coaja de lămâie și sucul, apoi se condimentează și se toarnă peste 400 ml apă clocotită. Se amestecă bine și se acoperă 5 minute, apoi se amestecă menta.
Amestecați ghimbirul rămas și puțin condiment în iaurt. Feliați gros carnea de porc și serviți cu cuscusul și iaurtul de ghimbir.