Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc cu cidru cu cartofi și ceapă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 893 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,75 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, frunze de dafin, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană de porc cu cidru tare, ceapă perlată și cartofi, Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, și Friptură de porc învelită cu slănină cu cartofi și ceapă.
Instrucțiuni
1
Aduceți zahărul brun, 1 cană de sare, 2 foi de dafin, 1 lingură de semințe de coriandru, 1 linguriță de boabe de piper și 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când zahărul și sarea se dizolvă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Zahăr Brun
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați saramura într-un castron mare și adăugați cidru și 2 căni de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lasă să se răcească.
4
Așezați carnea de porc și saramura într-o pungă mare de plastic resigilabilă (2 galoane). Sigilați punga și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
7
Aruncați cartofii și ceapa cu 4 linguri de ulei într-o tigaie mare sau pe o foaie mare de copt cu margini; se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie De Prăjire
8
Așezați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 425 F. folosind partea laterală a cuțitului unui bucătar, zdrobiți restul de 2 linguri de semințe de coriandru. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și frecați peste tot cu coriandru zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Sare și Piper
Coriandru
Carne De Porc
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
Cuptor
9
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc pana se rumeneste pe toate partile, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați carnea de porc în tigaie și cuibăriți printre legume. Puneți restul de 6 frunze de dafin sub sfoară de bucătărie deasupra cărnii de porc. Înfășurați vârfurile osoase cu folie pentru a preveni arderea și prăjirea, întorcând legumele la jumătatea drumului, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 140 buc.f, 60-75 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Legume
Os
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Tigaie De Prăjire
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
11
Scoateți folia din oase și transferați carnea de porc pe o tăietură; lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de a tăia între coaste în cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
12
Faceți înainte: carnea de porc poate fi sărată cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.