Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca

Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca
Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 400 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 428 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de piper măcinat, zahăr brun, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare includ Friptură de porc cu cel mai bun din lume cotlet de porc freca, Friptură De Porc Din Lumea Veche, și Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună zahăr brun, zahăr, piper negru, sare, ghimbir, praf de usturoi, sare de ceapă, muștar uscat, piper roșu zdrobit, piper roșu măcinat, chimen, boia de ardei și cimbru în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se încălzește cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Presărați 1/2 cană din amestecul de zahăr brun* uniform pe toate părțile fripturii de porc; folosiți degetele pentru a freca în carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Friptură De PorcFriptură De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Puneți friptura pe raft în tigaie de prăjire superficială. Prăjiți, neacoperit, până când temperatura internă este de 145 grade F (63 grade C), aproximativ 40 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista