Friptură de porc cu budincă de pâine sărată de fenicul

Friptură de porc cu budincă de pâine sărată de fenicul
Friptura de porc de porc cu budinca de paine de fenicul savuros ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Porc Savuroasă, Friptură de porc cu salată de fenicul, și Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, apa și sarea într-un castron mare, amestecând până când zahărul și sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați carne de porc; acoperiți și saramură 2 ore până peste noapte în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fenicul feliat, ceapa și 2 căței de usturoi; gatiti pana se rumenesc (aproximativ 20 de minute), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
FeniculFenicul
CeapăCeapă
6
Adăugați 1/4 cană bulion; gatiti pana se evapora lichidul, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați bulionul rămas; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
8
Se ia de pe foc.
9
Combinați amestecul de pâine și fenicul. Se amestecă brânza. Puneți amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
FeniculFenicul
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
În timp ce budinca de pâine se coace, clătiți carnea de porc și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Carne De PorcCarne De Porc
12
Combinați semințele de fenicul, 2 căței de usturoi și 1/4 linguriță de piper; frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
13
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când un termometru înregistrează 140 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
16
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
17
Serviți budinca de pâine cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista