Friptură De Porc Chipotle
Friptura de porc Chipotle este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 251 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de salată, coapsă de porc tăiată în centru, pene portocalii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură De Porc Chipotle, Carne De Porc Prăjită Chipotle, și Friptură De Porc Cu Smochine, Portocale Și Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc; se usucă.
Tăiați usturoiul în felii de 1/2 inch.
Tăiați fante de 1/2 inch pe toată carnea; introduceți usturoi în ele.
Așezați carnea într-o pungă de plastic grea de 1 galon.
Într-un blender, suc de portocale, ardei iute cu sos, oregano tocat și ulei până se omogenizează.
Se toarnă peste carne de porc, se sigilează punga și se întoarce la strat. Set sac într-un castron. Se răcește cel puțin 4 ore sau până la 1 zi, întorcându-se ocazional.
Pregătiți grătarul. Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
Adăugați încă 5 Brichete acum și la fiecare 30 de minute de gătit, la fiecare movilă de cărbuni.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți căldura la mare și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime.
Puneți o tavă de picurare pe focgrate între cărbuni sau arzătoare. Setați grătarul la loc.
Ridicați carnea de porc din marinadă și așezați-vă pe grătar, nu peste căldură. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune. În prima oră, ungeți ocazional carnea cu marinată. Gatiti carnea de porc pana cand un termometru ajunge la 155 in centrul celei mai groase parti, 1 1/4 pana la 1 3/4 ore. Aruncați marinada rămasă.
Transferați carnea de porc într-un platou, păstrați cald și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute.
Se ornează cu crenguțe de oregano și pene portocalii.
Tăiați carnea în felii subțiri, stoarceți sucul din pene de portocale peste felii și adăugați sare și piper după gust.