Friptură De Porc Chipotle

Friptură De Porc Chipotle
Friptura de porc Chipotle este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 251 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de salată, coapsă de porc tăiată în centru, pene portocalii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură De Porc Chipotle, Carne De Porc Prăjită Chipotle, și Friptură De Porc Cu Smochine, Portocale Și Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de porc; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Tăiați usturoiul în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Tăiați fante de 1/2 inch pe toată carnea; introduceți usturoi în ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați carnea într-o pungă de plastic grea de 1 galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Într-un blender, suc de portocale, ardei iute cu sos, oregano tocat și ulei până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă peste carne de porc, se sigilează punga și se întoarce la strat. Set sac într-un castron. Se răcește cel puțin 4 ore sau până la 1 zi, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Pregătiți grătarul. Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
8
Adăugați încă 5 Brichete acum și la fiecare 30 de minute de gătit, la fiecare movilă de cărbuni.
9
Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți căldura la mare și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime.
10
Puneți o tavă de picurare pe focgrate între cărbuni sau arzătoare. Setați grătarul la loc.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Ridicați carnea de porc din marinadă și așezați-vă pe grătar, nu peste căldură. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune. În prima oră, ungeți ocazional carnea cu marinată. Gatiti carnea de porc pana cand un termometru ajunge la 155 in centrul celei mai groase parti, 1 1/4 pana la 1 3/4 ore. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Transferați carnea de porc într-un platou, păstrați cald și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Se ornează cu crenguțe de oregano și pene portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
14
Tăiați carnea în felii subțiri, stoarceți sucul din pene de portocale peste felii și adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista