Friptură De Porc

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre prietenos cu fodmap? Friptura de porc ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 67 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, zahăr brun, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped.
Instrucțiuni
Combinați apa, 1/4 cană zahăr brun, sare kosher și bere într-un castron; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Așezați amestecul de bere, boabele de piper, ienibaharul, cimbru și carnea de porc într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Marinați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați 2 linguri de zahăr brun, piper măcinat, 1/4 linguriță sare și muștar într-un castron mic. Înveliți uniform toate părțile fripturii cu amestec de muștar.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc și gătiți 2 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz) sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați carnea de porc pe un platou; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Felie subțire; serviți cald sau rece.