Friptură de pește-spadă prăjită la foc cu glazură de ananas-muștar cu chimichurri Cilantro și salsa de ananas la grătar și ardei iute verde murat
Friptura de pește-spadă prăjită la foc cu glazură de ananas-muștar cu chimichurri Cilantro și Salsan de ananas la grătar și ardei iute verde murat este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 7.17 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 995 calorii, 38g de proteine, și 50g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării din America de Sud. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, serranos murat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne de porc la grătar cu Salsa de ananas prăjită la foc, Pește-spadă la grătar cu salsa de ananas-piersică, și Burgeri de ton cu glazură de ananas-muștar și Chile verde-gust de murături pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți peștele cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper pe ambele părți. Grătați pe o parte până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute, periați cu o parte din glazura de muștar de ananas. Răsturnați, periați cu mai multă glazură de muștar de ananas și continuați la grătar timp de 4 până la 5 minute, pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(amestec Cubanez De Condimente)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Dressing Japonez De Susan Preparat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți de pe grătar, periați cu mai multă glazură de muștar de ananas, așezați o lingură de Chimichurri Cilantro deasupra peștelui și serviți salsa de ananas la grătar și ardei iute verde murat alături sau deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Dressing Japonez De Susan Preparat
(amestec Cubanez De Condimente)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Combinați sucul de ananas, oțetul, sosul de soia, ghimbirul și zahărul brun într-o cratiță medie și dați la fiert. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când volumul este redus la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Sifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați muștarul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
6
Scoateți din căldură și adăugați sucul de lămâie și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Căpșună, Decojită
7
Lasă să se răcească.
8
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Grătați ananasul pe ambele părți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Scoateți din grătar și tăiați în zaruri de 1/4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Combinați într-un bol cu ingredientele rămase și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Puneți oțetul, sarea și zahărul într-o cratiță mică și dați la fiert. Continuați să fierbeți până când zahărul și sarea sunt complet dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Așezați ardeii iute într-un borcan de sticlă sau într-un bol nereactiv și turnați amestecul de oțet fierbinte.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.