Friptură de ochi de coastă cu castane și frunze de varză de Bruxelles

Rib Eye Roast cu castane și frunze de varză de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 567 calorii, 41G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, castane dintr-un borcan ambalat în vid, pere asiatice și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma castanele, puteți urma acest fel principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf auriu ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Frunze de varză de Bruxelles cu Chorizo și migdale prăjite, Frunze De Varză De Bruxelles Și Ridichi Crocante De Grădină, și Prepeliță glazurată cu rodie cu frunze de Frisee și varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Frecați friptura cu 1/2 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor până când este foarte fierbinte.
Adăugați friptura și gătiți la foc mare, întorcând ocazional, până se rumenesc bine peste tot, aproximativ 12 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă untul, usturoiul și cimbru. Puneți amestecul de unt peste carne și prăjiți, ungând, timp de aproximativ 20 de minute, sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 12
Lăsați să se odihnească 20 de minute.
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, albiți frunzele de varză de Bruxelles timp de 20 de secunde.
Se scurge și se usucă. Într-o tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Adăugați castanele și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, 3 minute.
Adăugați frunzele de pere și încolțiți și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Se presară cu boabele de piper Sichuan și se condimentează cu sare.
Desfaceți friptura și sculptați-o peste Bob în felii subțiri.
Se ornează cu castanele, perele și varza de Bruxelles.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.