Friptură De Oală De Modă Veche

Friptură De Oală De Modă Veche
Friptura de modă veche este o lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție conține 423 calorii, 50g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei vegetal, făină, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Friptură De Oală De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Tăiați fante adânci în porțiunea grasă de friptură; introduceți slănină tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
2
Se presara friptura cu 2 linguri de faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
3
Rumeniti toate laturile fripturii in ulei incins intr-un cuptor olandez rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere la foc mediu. Se fierbe, amestecând constant, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
5
Se ia de pe foc și se acoperă.
6
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
7
Scoateți friptura din cuptorul olandez; păstrați cald. Măsurați picăturile și reveniți la cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
8
Bateți împreună 1/4 cană de apă și 1 lingură de făină pe cană de picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Bateți amestecul de făină, rămânând 3/4 linguriță de sare și rămânând 1/4 linguriță de piper în picături; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Se servește cu friptură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista