Friptură de mușchiu marinat ușor

Friptură de mușchiu marinat ușor
Friptura de mușchi ușor marinată ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 391 de calorii. Pentru 3,34 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 145 de bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de mere, sos de soia, oregano și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ friptură de mușchi marinat ușor, friptură de mușchi marinată și friptură de mușchie marinată.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de mere, sosul de soia, uleiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați carnea de vită; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scurgeți și aruncați marinata. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu, timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°). Pentru a servi, feliați subțiri împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura de muschi in meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista