Friptură de mușchiu marinat ușor
Friptura de mușchi ușor marinată ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 391 de calorii. Pentru 3,34 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 145 de bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de mere, sos de soia, oregano și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ friptură de mușchi marinat ușor, friptură de mușchi marinată și friptură de mușchie marinată.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de mere, sosul de soia, uleiul și condimentele.
Adăugați carnea de vită; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 1 ora.
Scurgeți și aruncați marinata. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu, timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°). Pentru a servi, feliați subțiri împotriva bobului.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura de muschi in meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.