Friptură De Mușchi Feliată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura feliată. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 594 calorii, 43G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare kosher, friptură de mușchi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Orez roșu prăjit cu friptură de mușchi feliată și mazăre, Mușchi feliat înăbușit în ceapă, cu plăcintă cu cartofi Roquefort și salată de spanac cu sos de slănină, și Friptură de mușchi la grătar cu tocană de legume de vară și cartofi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați friptura din belșug cu sare și piper și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 până la 30 de minute. Între timp, încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ungeți friptura cu ulei vegetal și gătiți pe tigaie la grătar, netulburată timp de 3 minute. Întoarceți friptura și gătiți până când friptura este de 130 de grade F pentru mediu rar, aproximativ 3 minute mai mult.
Scoateți la o placă de tăiere, și se lasă să se odihnească un plin 5 minute înainte de feliere.
Tăiați friptura cu un cuțit ascuțit împotriva bobului în felii subțiri. Fan felii pe un platou de servire și de sus cu Pesto Poblano.;
Char ardeii poblano deasupra unui arzător cu gaz, pe un grătar sau sub broiler) până când toate părțile sunt înnegrite.
Așezați într-un castron acoperit strâns cu folie de plastic, permițând aburului să ajute la slăbirea pielii. Cu degetele sau cu o lingură, răzuiți și aruncați pielea înnegrită, apoi îndepărtați semințele și miezul. Tăiați gros poblanos și puneți-l într-un mini robot de bucătărie.
Adăugați parmezanul, coriandrul, usturoiul, pudra de chili și uleiul și procesați până se combină bine, dar nu complet neted. Gustați și condimentați cu sare.;
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireș negru și condimente. Plin și rotund cu prune, coacăze roșii, mure și arome de frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul cu ciocolată continuă și continuă.