Friptură de mușchi cu Merlot-reducere balsamică

Friptură de mușchi cu Merlot-reducere balsamică
Friptura de mușchi cu reducere Merlot-balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură de mușchi, sos Worcestershire, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Au Poivre Cu Reducere Balsamică, Friptură cu ochi de coastă au Poivre cu reducere balsamică, și Pizza de casă cu friptură, rucola și reducere balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați friptură în pungă; sigiliu. Marinați la temperatura camerei 15 minute, întorcându-vă frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți friptura din sac, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
5
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți încă 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți friptura din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați șalotă; gătiți 2 minute sau până când șalota începe să se rumenească, amestecând frecvent. Se amestecă marinada rezervată, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Creșteți căldura și aduceți la fierbere; se fierbe 1 până la 2 minute sau până se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
10
Așezați felii de friptură și orice sucuri acumulate pe un platou de servire. Sos de lingură peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista