Friptură de mușchi cu Merlot-reducere balsamică

Friptura de mușchi cu reducere Merlot-balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură de mușchi, sos Worcestershire, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Au Poivre Cu Reducere Balsamică, Friptură cu ochi de coastă au Poivre cu reducere balsamică, și Pizza de casă cu friptură, rucola și reducere balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați friptură în pungă; sigiliu. Marinați la temperatura camerei 15 minute, întorcându-vă frecvent.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Scoateți friptura din sac, rezervând marinada.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți încă 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți friptura din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați șalotă; gătiți 2 minute sau până când șalota începe să se rumenească, amestecând frecvent. Se amestecă marinada rezervată, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Creșteți căldura și aduceți la fierbere; se fierbe 1 până la 2 minute sau până se reduce la 1/4 cană.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Așezați felii de friptură și orice sucuri acumulate pe un platou de servire. Sos de lingură peste friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.