Friptură de muschi de porc dezosat cu ardei ierburi
Friptura de muschi de porc dezosat cu ardei ierburi ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 235 de calorii , 39 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Pentru 2,02 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 188 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită friptură de muschi de porc, busuioc, ardei mărunțit și brânză de parmezan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 98% . Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Juicy & Tender ~ Friptură de muschi de porc , Aperitive de pui cu bivoliță dezosate și Fâșii de bivoliță dezosate .
Instrucțiuni
Uscați carnea de porc cu un prosop de hârtie. Într-un castron mic, combinați bine toate ingredientele frecate și aplicați pe toate suprafețele fripturii de porc.
Puneți friptura într-o tavă puțin adâncă și prăjiți într-un cuptor la 350 de grade F. timp de 1 până la 1-1/4 oră (18 până la 20 de minute pe kilogram), până când temperatura internă pe un termometru arată 145 grade F (63 grade C).
Scoateți friptura din cuptor; lăsați să se odihnească până când temperatura atinge 160 de grade F, aproximativ 10 minute înainte de a tăia pentru a servi.