Friptură De Hamburger De Țară

Friptură De Hamburger De Țară
Rețeta friptură de Hamburger de țară este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un uimitor lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.69 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 270 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sos original pentru grătar, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Hamburger, Friptură De Hamburger, și Friptură de Hamburger și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă carnea, amestecul de umplutură, 1-1 / 4 căni de apă și ceapă doar până se amestecă. Formați în torturi ovale de 6 (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
3
Așezați pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 25 min. sau până când se termină (160F). Între timp, gătiți ciupercile într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 5 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă sosul de grătar și apa rămasă; se fierbe la foc mic 1 până la 2 min. sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Serviți chiftele de carne acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista