Friptură de Hamburger cu sos de ceapă
Friptura de Hamburger cu sos de ceapă este o rețetă americană care servește 4. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 328 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână făină, piper, mușchi măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și ei Friptură de Hamburger cu sos cremos de ceapă, Friptură de Hamburger cu sos de ciuperci și ceapă, și Friptură De Hamburger Cu Sos Dulce De Ceapă-Ciuperci.
Instrucțiuni
Împărțiți carnea de vită în 4 porții egale, modelând fiecare într-un patty gros de 1/2 inci.
Presărați patties uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați chiftelele; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste; scoateți din tigaie.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa feliată vertical; sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor și se înmoaie.
Se presară ceapa cu făină; gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Adăugați stocul și restul de sare și piper; aduceți la fierbere. Întoarceți chiftelele în tigaie; reduceți focul la mediu, acoperiți parțial și gătiți 5 minute sau până când sosul este ușor îngroșat.
Se presară cu ceapă verde, dacă se dorește.