Friptură de Halibut cu lichior de Tequila și var

Friptură de Halibut cu lichior de Tequila și var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de Halibut cu lichior de Tequila și var. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 63G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 333 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $11.82 pe portie. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pană de tei, halibut prăjit, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până tequila ai putea urma acest curs principal cu Tequila-Cookie-Uri De Zahăr De Var ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Goblinul Negru – Tequila, lichior de cafea și smântână, și Salată de Fajita cu friptură de tei Tequila cu vinetă de tei Chile.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista