Friptură de fustă marinată Pesto la grătar cu Fondue de brânză albastră
Pesto la gratar marinat Fusta friptură cu Fondue brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 4.43 pe portie. O porție conține 785 calorii, 30g de proteine, și 70g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare și piper gri, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Friptură de fustă la grătar Worcestershire cu cartofi cu brânză albastră, Friptură de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină, și Friptură De Fustă Marinată La Grătar.
Instrucțiuni
Înmuiați 15 frigarui de lemn în apă rece timp de 30 de minute.
Filetați carnea pe frigarui, condimentați cu sare și piper și înveliți cu pesto. Grătar la coacerea dorită. De asemenea, puteți găti carnea la mediu rar, apoi terminați-o la cuptor chiar înainte de petrecere.
Într-o tigaie mică la foc mediu-mic, gătiți untul, cimbrul și usturoiul până când usturoiul este moale, aproximativ 2 minute. Aveți grijă să nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Adăugați crema, ridicați focul la mediu și aduceți crema la foc mic. Gatiti pana cand crema este redusa cu 1/
Coborâți căldura pentru a menține o fierbere lentă.
Adăugați brânza și amestecați până când brânza este topită și amestecul este neted.
Adăugați ardeiul și turnați într-o oală de fondue setată la foc mic.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.