Friptură De Fustă La Grătar Frecată Cu Condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă la grătar frecată cu condimente. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 443 calorii, 50g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cap la magazin și ridica fusta friptură, piper, catei de usturoi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Fustă Frecată Cu Condimente La Grătar, Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar, și Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați usturoiul și sarea cu spatele unei furculițe.
Se amestecă condimentele.
Se toarnă ulei de măsline și se amestecă până se formează o pastă groasă.
Marinada: frecați pasta pe toate părțile fripturii. Acoperiți friptura și lăsați să se marineze la frigider timp de 2-12 ore.
Grătar: Urmați instrucțiunile lui Josh Bousel pentru friptura perfectă a fustei la grătar: aprindeți un coș mare plin de cărbuni și așteptați până când sunt acoperite cu cenușă cenușie.
Se întinde uniform pe 1/2 de grătar, lăsând cealaltă jumătate goală.
Puneți grătarul de gătit la loc, acoperiți și lăsați grătarul să se preîncălzească timp de 5 minute. Răzuiți grătarele de gătit curate, apoi așezați friptura de flanc peste partea fierbinte a grătarului. gatiti pana se carbonizeaza bine, aproximativ 3 minute. Întoarceți friptura și continuați să gătiți până când a doua parte este bine carbonizată, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați friptura pe partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când centrul fripturii înregistrează 125 de metri cubi F pe un termometru citit intant pentru mediu-rar sau 135 de metri cubi pentru mediu, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați pe o tăietură, cort cu folie și lăsați friptura să se odihnească cel puțin 5 minute.
Pentru a servi, feliați friptura peste cereale în benzi de 1/2 inch.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat